Game Machine

3 posters

Go down

Game Machine Empty Game Machine

Post  AKA_Recon Tue May 13, 2014 9:10 pm

Went to use my game machine today and on boot up I get no video and no 'beep'. I tried a different vid card, no joy.

So I'm guessing CPU/Mobo.

Just wanted to let you guys know why I'm not around, as I've enjoyed flying on the server

S!
Recon
AKA_Recon
AKA_Recon

Posts : 27
Join date : 2014-04-24

Back to top Go down

Game Machine Empty Re: Game Machine

Post  Wolverine Wed May 14, 2014 1:02 am

Ugh, that's not good. I hope you can sort it soon and the fix isn't too costly/troublesome. We need you!

_________________
Game Machine Aos110Game Machine Esm10Game Machine Ootr1111Game Machine Mss110Game Machine 401bob10Game Machine 401tfc12Game Machine 401wfm10
Wolverine
Wolverine
Squadron Leader

Posts : 1848
Join date : 2012-01-03
Age : 40
Location : Toronto, Ontario, Canada

https://401squadron.canadaboard.net

Back to top Go down

Game Machine Empty Re: Game Machine

Post  StiC Wed May 14, 2014 11:31 am

Hey Recon,
That really sucks.
Have you tried a different power supply?

StiC

_________________
Game Machine Mss110Game Machine Aos110Game Machine 401bob10Game Machine 401tfc12Game Machine 401wfm10
StiC
StiC
Warrant Officer

Posts : 906
Join date : 2012-02-27
Age : 52
Location : Cape Breton Island

Back to top Go down

Game Machine Empty Re: Game Machine

Post  AKA_Recon Wed May 14, 2014 1:33 pm

good news - took it to the shop, they tested and found out it was the power supply - much cheaper than the other options
AKA_Recon
AKA_Recon

Posts : 27
Join date : 2014-04-24

Back to top Go down

Game Machine Empty Re: Game Machine

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum